Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Zagrebačka 30, Pula
Centrala: +385 (52) 377 000
E-mail: ured(at)unipu.hr

PočetnaWebmailStudomat

Novosti Prati novosti putem:

Ljetne i zimske škole

Poštovane kolegice i kolege studenti,

Na ovoj stranici možete pogledati ponudu ljetnih i zimskih škola u inozemstvu. Informacije objavljene na ovoj stranici su informativnog karaktera. Za sve detalje obratite se kontaktima navedenima kod pojedine ljetne/zimske škole.

Ured za međunarodnu suradnju

Prijave za ljetnu školu u organizaciji Sveučilišta Pečuh u Madžarskoj

Pozivaju se svi zainteresirani studenti da se prijave za ljetnu školu koju organizira Sveučilište Pečuh (University of Pécs, Hungary).

Ljetna škola nudi šest kategorija programa:

1. BUSINESS

Simonyi Summer Entrepreneurship Consulting Program

2. DEBATE

Pécs Debate Academy - ’University Education and Student Life in the 21st Century’

3. MUSIC

POP UP Music Camp

4. SOCIAL SCIECES

DRC Summer School - ’New Borders Between Old Neighbours – Return Of History In The Danube Region?’

5. SELF-MANAGEMENT

Personal Development Training

6. LANGUAGE LEARNING

Hungarian Language and Culture

Studentima se nudi prostor za spavanje u nedavno obnovljenim i potpuno opremljenim dvoranama za boravak.

Sve dodatne informacije o ovim ljetnim programima mogu se naći u priloženom letku i na službenoj web stranici: http://international.pte.hu/summerschools

Ljetna škola u Pragu

Pozivaju se svi zainteresirani studenti da se prijave za sudjelovanje na Ljetnoj školi u Pragu koja će se održati (trinaestu godinu za redom) u periodu od 1.7. – 8.7.2017. godine. Sedmodnevni akademski program zamišljen je da okupi studente prediplomskih i diplomskih studija različitih nacionalnosti i akademskog znanja kako bi uživali u ljetnim praznicima u jedinstvenom akademskom i kulturnom okruženju.

Raniji rok prijave je 31.1.2017. godine. Studenti su potaknuti da se prijave do tog datuma jer tada dobivaju prednost pri odluci upisa te im daje pravo na smanjenu cijenu programa.

Krajnji rok za prijavu je 30.3.2017. godine.

Studenti mogu birati jednu između šest područja/tema koje se nude u ljetnom programu, a sve detaljne informacije mogu se naći na službenoj web stranici Ljetne škole http://praguesummerschools.org/ koja vodi direktno na pojedine stranice svakog ljetnog programa. Svaki ljetni program program sadrži informacije o rasporedu, smjernicama za proces prijave, kao i samu on-line prijavu.